ProiecteCentrul de informare Europe Direct Bistrița

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud (Detalii)

02/12/2022 - 02/12/2022

Centrul de informare Europe Direct Bistrița (ED Bistrița) este un proiect al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, finanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța Comisiei Europene în România. Acesta se desfășoară cu sprijinul partenerilor cofinanțatori Primăria muncipiului Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Misiunea ED Bistrița este de a contribui la sporirea capacității de comunicare a Comisiei Europene privind politicile și inițiativele Uniunii Europene de interes direct pentru cetățeni, în special pentru cei cu nevoi generale de informare, în scopul implicării cetățenilor la nivel local și regional, prin sinergii și coordonare sporite cu celelalte rețele de informare și asistență ale Comisiei care acoperă domenii politice specifice concentrate asupra agendei pozitive a Comisiei Europene.

Scopul Centrului de Informare Europeană Europe Direct Bistrița este de a asigura cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud, atât un acces facil la informații cu privire la proiectul European, politici și inițiative cu impact asupra vieții lor de zi cu zi, cât și o comunicare consistentă, pentru a-i angaja, într-un dialog interactiv și proactiv localizat într-un mediu constant de comunicare. În acest fel ED Bistrița completează și sprijină activitatea Reprezentanței Comisiei Europene în Romania și a Biroului de Informare al Parlamentului European (EPIO) în România precum și a altor instituții și organisme ale Uniunii Europene la nivel local și regional.

Contact Centrul de informare Europe Direct Bistrița:

Str. Petre Ispirescu nr. 15A 

Localitate: Bistrita 

Cod Postal: 420081 

Telefon centrala: 0263-23.06.40, 23.04.00, 21.00.49, 21.00.38, 23.06.40

Fax: 0263-21.00.39 

email: europedirect@cciabn.ro